Breloc Auto Personalizat

Breloc auto personalizat cu numărul de înmatriculare de la mașina ta, acesta putând fi personalizat pe ambele parti. Pe ambele parti puteți pune numărul de la mașină ta sau pe o parte numărul și pe cealaltă parte un mesaj.

  • Produse extra: 0.00 lei
  • Total: 0.00 lei

TVA inclus | Taxa de livrare 17 lei | Livrare in 1-3 zile

Descriere

Deasemena puteți face cadou prietenului vostru și pe o față să scrieți un mesaj ca atunci când se urca la volan să se gândească la tine. Acesta este un cadou perfect pentru iubitul sau iubita ta fiindcă va fi purtat în permanență de persoana respectivă. Acest model de breloc auto personalizat are dimensiunea perfectă pentru a fi folosit pentru numărul auto de la mașină.

Pe lângă frumusețea lui ca și cadou, acesta poate aduce foarte multe benificii de viitor. Primul beneficiu este acela că puteți personaliza brelocul auto pe o parte cu numărul de telefon și în cazul în care pierdeți cheile de la mașină, aveți o mare șansă ca persoana care le găsește să folosească numărul de telefon de pe breloc și să vă contacteze pentru returnarea cheilor. Al doilea poate să fie mesajul pe care îl puteți personaliza pe o parte a brelocului auto și prin acesta să-i transmiteți posesorului un mesaj de fiecare data când acesta se urca la volan, cum ar fi să aibă grija la drum.

Informații suplimentare

Greutate

21 grame

Material

otel inoxidabil

Dimensiune de printare

5,1 cm x 1,1 cm

Dimensiune

8 cm

Dimensiune cutie

11 cm x 5 cm x 1,2 cm

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Breloc Auto Personalizat”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *