Cană personalizată cu 18 poze

Prietenii sunt o comoară, ține-i mereu aproape!

Descriere

Indiferent dacă ne aflăm acasă sau la birou, mereu vom folosi o cană pentru a consuma băutura care ne place. Cu siguranță, cana este obiectul pe care îl ținem aproape tot timpul lângă noi. Dorești ca prietenii tăi să fie în permanență unul lângă cealalt pentru tot restul vieții?

Noi vă putem ajuta cu această problema. O cană cu 18 poze este ideală pentru a pune pe ea un număr destul de mare de poze cu amintiri plăcute pe care să o dăruiești prietenilor tăi. Tot ce trebuie să faceți este să urcați pozele și mai departe ne vom ocupă noi.

Cu siguranță aceată cană nu este doar pentru prietenii din gașca ta. Cum îți sună o cană cadou pentru șeful sau șefa ta pe care pueti pune poze cu tot colectivul din care faci parte? Nu doar că sună super, dar acest mic cadou va contribuii la relația dintre tine, colegii și șefii tăi.

Dar să nu uităm de familie. Această cană este cadoul ideal pentru ziua mamei, ziua tatălui, fraților, bunicilor, unchilor sau a matuselor pe care puteți pune un întreg album de poze cu momentele frumoase din viața voastră.

Indeferet dacă alegi o cană termosensibilă, colorată sau simplă, toate cele 18 poze care vor încăpea pe această cană vor face mereu diferența!

Care este procedura pentru a personalizate o cană?

Este foarte simplu, nu trebuie decât să intrii pe cana dorită și să adaugi pozele în căsuțele obligatorii unde scrie „Poză” și text-ul în caustele unde scrie „Text” (dacă modelul respectiv are text). Cana vine setată default pe „Cană simplă” care costă 20 lei, dar apăsând pe acel chenar puteți selecta cana dorită, ca de exemplu cană cu mâner și interior colorat, cană cu mâner inimioară, cană termosensibila și toate modelele de căni existente pe site.

Pentru cănile cu mai multe poze ca de exemplu cănile cu 12 sau 18 poze, la acestea după ce completați toate câmpurile necesare o să dureze puțin mai mult până se procesează și se uploadează pozele selectate.

Informații suplimentare

Greutate

310 grame

Înălțime

9,9 cm

Diametru

8,2 cm

Volum

330 ml sau 11 oz

Dimensiune de printare

20,5 cm X 9,5 cm

Material

ceramica

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Cană personalizată cu 18 poze”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *