Cană personalizată cu 4 poze și text

Surprindeți prietenii adevărați cu un cadou de vis!

Descriere

Un cadou unic este acela prin care se exprimă o poveste. Orice obiect, fiind acesta frumos, scump, ieftin sau util, va fi folosit și tratat ca un oricare alt obiect pe care îl ai în casă, dar un cadou personalizat oferit cu drag va fi mereu un obiect unic care aduce cu el o amintire plăcută. Deci, cana personalizată cu 4 poze și mesaj pe care o veți comanda de la noi, CadouriSuper, o să fie un cadou special pentru orice persoană.

Mai șțiți când ziceam că aceste cadouri personalizate sunt unice? Ei bine, acesta face parte dintr-un cadou unic fiindcă de fiecare dată când guști din băutura ta preferată vezi mesajul și poza pe cană și îți aduce aminte de persoana dragă care ți-a făcut acest cadou. Această cană personalizată este unică în felul ei fiindcă este ușor de personalizat, nu trebuie decât să adaugi mesajul și pozele și ai terminat, de restul ne vom ocupă noi.

Dar totuși, să nu uităm de mesaj!

Chiar dacă pozele sunt ca o comoară, dar un mesaj bine ales face ca aceste poze să prindă viață și atunci persoana care a primit cadoul să își aducă aminte de clipele minunate de fiecare dată când citește mesajul.

Cărei persoane îi poți face cadou această cană personalizată?

Este foarte ușor să faci un cadou, mai ales atunci când acesta este dăruit cu dragoste, dar acesta este pentru o persoană cu are ai zeci de amintiri frumoase împreună. Indiferent dacă acesta este ales pentru cel mai bun prieten sau prietenă, iubit sau iubită, ori pentru cineva din familia ta, acest model de cană îți pune la dispoziție ca în aceste patru poze să aduci la viață o poveste pe care doar cei iubiți ție o pot înțelege.

Informații suplimentare

Greutate

310 grame

Înălțime

9,9 cm

Diametru

8,2 cm

Volum

330 ml sau 11 oz

Dimensiune de printare

20,5 cm X 9,5 cm

Material

ceramica

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Cană personalizată cu 4 poze și text”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *