Cană personalizată cu o poză și inimioare

OK, poate că bărbații nu sunt înnebuniți de inimioare, dar cu greu găsești o femeie care nu va fi placut surprinsa atunci când primește un obiect cu inima.

Descriere

Știți ce le place femeilor mai mult decât inimioarele? Ai ghicit: pozele. Dacă doriți să creați un duo redutabil într-un cadou pentru o femeie, o imagine încadrată de o inimă este calea perfectă a inimii sale. Și pentru că, cu siguranță, are o băutură preferată de care se bucură zilnic, o cană cu o imagine încadrată de o inimă este mai mult decât ceea ce își dorește pentru ziua ei sau … de ce nu, într-o zi fără o conotație anume.

Dacă doriți să vă surprindeți iubitul, trebuie doar să faceți niște pași extrem de simpli. Găsiți o fotografie cu voi doi, neapărat una în care a mers bine, folosiți butonul de upload și… gata. Trimite-le la noi și avem can gata în doi timpi și trei mișcări pentru efectul tău surpriză. Evident, cana cu inimi și imagini nu este doar pentru îndrăgostiți. Puteți surprinde unul dintre membrii familiei printr-o poză cu voi doi, sau întreaga familie, încadrată într-o inimă pe cana noastră specială. Puteți opta pentru varianta termosensibilă, dacă doriți un efect special sau pentru variantele de cană cadou colorate sau normale. Orice opțiune ai lua, nu uita: inima este cheia inimii ei.

Informații suplimentare

Greutate

310 grame

Înălțime

9,9 cm

Diametru

8,2 cm

Volum

330 ml sau 11 oz

Dimensiune de printare

20,5 cm X 9,5 cm

Material

ceramica

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Cană personalizată cu o poză și inimioare”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *