Căni Personalizate Cluj-Napoca

Căni personalizate Cluj-Napoca îți pune la dispoziție o paletă variată de produse pentru a marca evenimentele importante din viața ta. Mai mult personalizarea nu se limitează doar la mesajul/imaginea de pe cană, ci poți opta pentru însăși forma cănii ce urmează să o personalizăm!

Căni personalizate aniversare

Imortalizează cele mai fericite, distractive, emoționante momente petrecute alături de cei dragi prin imprimarea imaginelor pe o cană. Căni personalizate Cluj-Napoca îți pune la dispoziție posibilitatea de a opta pentru mai multe template-uri, întocmai pentru a avea posibilitatea de a crea și un minicolaj.

Căni personalizate uzuale

Fie că e cana de cafea, de ceai ori cana pentru ciocolată caldă, optează pentru o abordare chic, personalizează-ți cana favorită. Căni personalizate Cluj-Napoca te ajută să-ți transpui ideea în practică. Mai mult poți opta pentru personalizarea cănilor tuturor membrilor familiei ori a celor dragi.

Căni personalizate pentru corporații

Oferim servicii calitative și rapide de personalizare a cănilor pentru corporații. Imaginea contează, optează pentru instituirea unui regim fun&cool pentru firma ta. Recompensează-ți angajații și crează-le un climat confortabil, cănile personalizate venind în întâmpinarea ta cu soluțiile practice. Fie că dorești să utilizezi logo-ul corporației, imaginea firmei ori chiar personalizarea în funcție de departament, putem să va asigurăm de calitatea produselor livrate și de respectarea tuturor standardelor din domeniu.