Căni Personalizate

Afișez 1–16 din 17 rezultate

Căni personalizate cu poza și mesajul tău!

Creează cadourile perfecte pentru persoanele dragi din viața ta, pentru colegi sau partenerii de afaceri. Descoperă în categoria de căni personalizate pe cele care se potrivesc. Modele de căni personalizate propuse sunt ideale pentru a fii oferite membrilor familiei sau prietenilor apropiați şi vor deveni amintiri memorabile. Le poți oferi cu diferite ocazii, de sărbători, ca dar aniversar sau pur şi simplu, fără motiv, pentru a-ţi manifesta aprecierea.

Piesele inscripţionate cu mesaje amuzante pot fi transformate în daruri cu tâlc pentru prietenii cu simţul umorului. Alege din oferta de căni personalizate modele în culori vibrante, cu mesaje amuzante sau pe cele cu inscripții geniale.

Cană personalizată cu logo-ul companiei!

Nu ezita să integrezi în pachetul de cadouri B2B căni personalizate cu logo-ul companiei pe care o administrezi, sau a evenimentului pe care îl organizezi. Aceste obiecte au impact vizual puternic şi își găsesc cu rapiditate locul pe orice birou, deci continuă să fie instrumente de marketing eficiente.

Alege oferta noastră de căni personalizate, venim cu soluții originale, conform solicitărilor. Toate piesele sunt realizate din ceramică fină, de foarte bună calitate. Imaginile sunt atent aplicate prin procedee speciale, astfel că nu îşi pierd farmecul în timp.

O cană personalizată este cadoul perfect!

Știm că este greu să alegi un cadou între căni personalizate și alte produse. Noi putem garanta că acesta este cadoul perfect pentru persoanele care lucrează la birou sau își beau zilnic cafeaua. Acestea se pot personaliza foarte ușor pe site-ul nostru și se numără printre cele mai frumoase cadouri personalizate.

O cană este folosită acasă cât și la birou pentru a savura băutura preferată. Atașând una sau mai multe poze și un text pe cană, atunci aceasta devine un cadou unic și pe care îl va aprecia oricine.

 Selecția diversă de câini în combinație cu propria fotografie vă oferă multe posibilități de personalizare. În afară de poza dvs., puteți scrie pe cana si numele dorit. În același timp, vă oferim multe modele pentru crearea de colaje foto. În acest fel, puteți încărca până la 18 fotografii pe care le putem imprima pe cană.

O cană personalizată poate fi oferită oricui!

O mare parte din persoane preferă să cumpere căni personalizate pentru că sunt considerate cele mai frumoase cadouri. Cănile pot fi daruite persoanelor iubite. De asemenea, aceste căni personalizate pot fi folosite zi de zi de persoana norocoasă.

Să continuăm cu o poveste, cănile personalizate nu sunt neapărat cadouri care trebuiesc dăruite pentru iubitul sau iubita ta/tău, familiei sau altor persoane care îți sunt alături. Am avut un client care a luat un număr de 25-30 de căni personalizate cu diferite poze și mesaje. În acel moment ne-am spus în gând „dar câți copii are în familie doamna această?!”. Răspunsul era că doamna a cumpărat câte o cană personalizată cu o poză și mesaj pentru fiecare copil de la casa de copii unde lucra dânsa. A fost un gest foarte frumos și cu siguranță memorabil de toți acei copii.