Idei de cadouri personalizate pentru Valentine’s Day

Idei de cadouri personalizate pentru Valentine's Day

Încă cauți o idee de cadou de Valentine’s Day? CadouriSuper este punctul zero pentru iubitorii care doresc să comande cadouri unice pentru iubit sau iubită, la un preț accesibil. Partenerul tău va fi extrem de încântat să vadă că îți dai interesul si cauți idei de cadouri romantice pentru Ziua Îndrăgostiților. Aici o să va prezentăm 5 modele de cadouri care se pot personaliza și pe care să le oferi iubitei sau iubitului dvs. de Ziua Îndrăgostiților, oferindu-le o notă individuală.
Putem tipări fotografii sau modele cu nume pe toate cadourile de Ziua Îndrăgostiților.

Astfel, aveți mai multe posibilități de a adapta cadoul pentru a se potrivi gusturilor iubitei sau iubitei dvs.: pentru Ziua Îndrăgostiților 2020, alegeți ceva care în mod normal nu ar fi considerat un cadou pentru Ziua Îndrăgostiților, dar care este pe gustul persoanei care îl primește ca un cadou. Sau alegeți cadourile clasice de Ziua Îndrăgostiților și personalizați-le așa cum doriți.

Personalizare cadouri unicat cu ocazia Zilei Îndrăgostiților, pentru iubitul tău!

În mod normal, este mai dificil pentru o iubită să găsească un cadou pe care să-l ofere iubitului ei. Ne bucurăm să vă ajutăm să vă inspirați pentru un cadou de Valentine’s day pentru iubitul vostru. De exemplu, romanticii confortabili se vor bucura dacă vei imprima fotografia ta preferată pe o pernă.

În schimb, cănile personalizate cu fotografia dvs. sau un model cu nume sunt potrivite pentru a fi oferite ca și cadou de Ziua Îndrăgostiților, dacă iubitul dvs. este atașat nu numai de dvs., dar și de cafeaua pe care o bea dimineata.

Pentru iubitul care este mereu pe drum, un cadou ideal pentru Ziua Îndrăgostiților este un breloc cu numărul auto pe o parte și mesajul tău pe cealaltă parte, care il va lăsa să se gândească la tine chiar și atunci când nu este lângă tine. Poate aveți și alte idei de cadouri de Ziua Îndrăgostiților pentru iubitul vostru. Lasă-ți-vă imaginația să alerge liber!

Cadoul potrivit pentru Ziua Îndrăgostiților, pentru prietena ta!

Cadourile iubitei trebuie să fie bine gândite. Cadoul de Ziua Îndrăgostiților va lăsa o impresie grozavă dacă este adaptat personalității sale. Cadourile unice și accesibile de Ziua Îndrăgostiților sunt, de exemplu, o cană personalizata pentru iubita ta care se va bucura să bea cacao cu lapte sau cafeaua de dimineata.

Un cadou ceva mai clasic de Ziua Îndrăgostiților ar fi un puzzle personalizat care simbolizează dragostea ta, care să aibă pe el o poză cu un moment frumos din viața voastră, pe care sa il oferi desfacut si sa se chinuie sa-l monteze pana o sa vada imaginea.

Mai jos o să va prezentăm 5 cadouri personalizate pe care le puteți oferii cu drag de Valentine’s Day.

1. Cană personalizată cu poză și mesaj

O cană personalizată este mereu la indemâna oricui și din acest motiv este un cadou ideal pentru partenerul tău. Acestă cană se poate personaliza cu una sau mai multe fotografii împreună cu un mesaj bine ales. Cănile sunt de mai multe feluri, acestea pot fi cu toartă în formă de inimă, colorate sau cum ne place nouă să spune, „Cană magică”, aceasta fiind o cană termosensibilă pe care imaginile și mesajul vor apărea după ce în cană se va turna ceva cald.

Cană personalizată cu 18 poze - Cadoul perfect pentru cei dragi Cană personalizată cu 18 poze - Cadoul perfect pentru cei dragi Cană personalizată cu 18 poze - Cadoul perfect pentru cei dragi

2. Breloc cu număr auto personalizat față/verso

Bărbații sunt în general atrași de mașini, așa că un breloc personalizat este un cadou ideal pentru iubitul tău. Acesta se poate personaliza pe ambele părți, pe una se poate pune numărul auto de la mașina lui și pe cealaltă parte puteți pune un mesaj frumos pe care să-l citească de fiecare dată când se va urcă la volan.

Breloc argintiu personalizat cu număr auto Breloc argintiu personalizat cu număr auto Breloc auto Personalizat

3. Mousepad personalizat

Dacă partenerul tău este un iubitor al jocurilor video, atunci un mousepad poate fi cel mai frumos cadou. De fiecare dată când acesta o să se joace pe calculator o să se gândească la momentele fericite cu voi doi.

4. Puzzle personalizat cu poze

Un alt cadou frumos pentru Valentine’s Day mai poate să fie și un puzzle pe care puneți una sau mai multe poze cu momente frumoase din viața voastră. Vă puteți pune partenerul să asambleze piesă cu piesă puzzel-ul până atunci când o să descopere că este o poză cu un moment fericit din viață voastră. Puzzel-urile pot fi de mai multe feluri, acestea pot avea formă de inimă sau pătrat la diferite dimensiuni.

Puzzle personalizat cu 3 poze si mesaj Puzzle personalizat o poză si mesaj Puzzle personalizat cu 14 poze

5. Tablou personalizat cu momentele frumoase din relația voastră

Puteți face cadou un tablou pe care să puneți mai multe poze cu momentele frumoase din relația voastră.

Alege cel mai frumos cadou și surprinde-ți partenerul de viață!