Referitor la returul produselor comandate menționăm că, Cadourisuper.ro va respecta în totalitate prevederile legale.​​​​ În următoarele rânduri îți prezentăm tot ceea ce trebuie să știi dacă vrei să faci un retur.

– ​​Legea îți oferă ție, în calitate de cumpărător, dreptul de a returna produsele comandate în 14 zile de la primirea coletului, fără invocarea vreunui motiv. Cadourisuper.ro îți oferă posibilitatea de a returna gratuit produsele în 15 zile de la primirea coletului fără invocarea vreunui motiv.

– Totuși, Legea are câteva reglementări restrictive pentru tine, în calitate de cumpărător, și anume OU34/2014, Art.16, pct.C. care spune că „sunt exceptate de la dreptul de retragere prevăztu la art. 9-15 în ceea ce privește contractele la distanță și contractele în afara spațiilor comerciale următoarele (c) furnizarea de produse confecționare după specificațiile prezentate de consumator sau personalizate în mod clar.” Aşadar, Legea interzice returul produselor care au fost personalizate după cerinţele clientului. În această categorie intră TOATE cadourile personalizate cu imaginea sau textul trimis de client. Cadourisuper.ro va refuza toate cererile de retur al produselor personalizate de client. Vom accepta doar returul produselor care nu sunt personalizate după specificațiile consumatorului.

– În cazul în care dorești să faci retur tot ceea ce trebuie să faci este să ne contactezi prin email ([email protected]), formularul de retur sau telefonic la numarul de telefon 0722.989.843, și de restul ne ocupăm noi.

– Singurul cost pe care va trebui sa-l suportati este taxa de transport si asigurare pentru returnarea coletului.
Legea nu te obligă să invoci vreun motiv al returului de aceea noi nu te constrângem să ne spui. Dar, pentru perfecționarea serviciilor ne-ar prinde bine să ne spui ce te-a nemulțumit în legătură cu produsele noastre.