Tablouri Pictate Manual

Afișez 1–16 din 101 de rezultate

Tablouri pictate manual (handmade)

Vrei să faci un cadou sau să-ți decorezi casa și nu știi cum? Bun, atunci te aflii în locul potrivit. Aici găsiți tablouri pictate manual (handmade) sau tablouri cu imagine nepictate dar făcute tot manual.

Toate tablourile din această categorie sunt făcute prin tehnica decoupage sau cum se spune pe românește, tehnica șervețelului. Tablourile pictate manual sunt făcute pe un material de tip MDF și sunt folosite culori acrilice 3D și lăcuite. Pentru celelalte tablouri care nu sunt și pictate, se folosește un material de tip PFL și sunt doar lăcuite.

Avem tablouri pictate manual cu diferite peisaje pentru toți pereții din lume. Tablourile sunt imaginea casei, acestea decorând pereții din interiorul casei. Datorită numărului mare de modele pe care le avem, poți găsii cu usurita un model care să se potrivească perfect pe peretele din casa ta. Cele mai vândute tablouri pictate manual sunt acelea cu florile de Lavandă, Maci sau modele cu toamna sau case bătrânești.

Tocătoare pictate manual

Dar nouă ne place să venim mereu cu ceva nou, așa că în această categorie o să gășiți și tocătoare pictate manual (funduri de tocat). Acestea sunt făcute tot prin tehnică decoupage si bineînțeles, sunt de pus pe perete în bucătărie, atârnate undeva, dar în nici-un caz de folosit în bucătărie (tocat mâncare pe ele). Acestea sunt pictate cu culori acrilice 3D care scoate în relief detaliile importante.